PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

PurePools Infinity zwembad bouwen

Wilt u een infinity zwembad laten bouwen? Kies voor een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving met een infinity zwembad. Onze PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Een chloorvrij infinity zwembad wordt werkelijkheid met PurePools! De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Een pure omgang met de natuur staat hierbij centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Infinity zwembad

U kent het wel: zwembaden die niet op lijken te houden. Eindeloos genieten krijgt zo een compleet nieuwe betekenis. Dit noemen we infinity zwembaden. Ook bij uw nieuwe PurePools is dit mogelijk. Het resultaat is een snaarstrak geheel, met een hypermoderne en luxe uitstraling. PurePools infinity zwembaden zijn uitsluitend toe te passen in tuinen met hoogteverschillen. De afmetingen bepaalt u zelf. Zo weet u zeker dat uw nieuwe zwembad perfect bij u past. Met een PurePools Infinity bewijst u dat gezond en duurzaam prima te combineren is met modern en luxe.

infinity zwembad bouwen

PurePools zwembaden

PurePools heeft in totaal vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!
‘100% natuurlijke wellness in eigen tuin’

Voordelen van een zwembad zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een chloorvrij zwembad in de tuin, we noemen er graag een aantal:

  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn. 
  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk. 

Wilt u een PurePools infinity zwembad laten bouwen? Ervaar het zwemmen in natuurlijk water eerst zelf! Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en ontdek de unieke ervaring van zwemmen in natuurlijk en chloorvrij water van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Zwembad zonder chloor in tuin
Filtering van zwembad zonder chloor in tuin