PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Natuurzwembad: een oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Een natuurzwembad met mooie strakke vormen en gevuld met natuurlijk gefilterd water een droom? Niet met een zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Custom, Plunge, Infinity en Overflow.

natuurzwembad
‘Echt genieten doet u in een natuurzwembad van PurePools!’

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools natuurzwembad met een natuurlijk zuiveringssysteem. Echt genieten doet u in een natuurlijk zwembad van PurePools! Wat is er fijner dan zwemmen in een zwembad zonder chloor? Dat is een van de vele voordelen van een PurePools zwembad: er zijn geen chemische middelen in het zwembad nodig om het zwemwater schoon te houden. Zo heeft u geen last meer van eczeem, een geïrriteerde huid of geïrriteerde ogen. Bang voor vies water? Dat zal niet gebeuren! De zwembaden hebben namelijk een natuurlijk zuiveringssysteem waardoor het water goed schoont blijft.

Interesse in een natuurzwembad?

Een PurePools natuurzwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die er zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken