PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Natuurzwembad: een oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Natuurzwembad maken met mooie strakke vormen en gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept een droom? Niet met een zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools natuurzwembad maken met een natuurlijke zuiveringssysteem. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Interesse in een natuurzwembad?

Heb je interesse in een natuurzwembad? Of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die er zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken