PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Bio zwembaden: oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met bio zwembaden van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Bio zwembaden

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools bio zwembaden worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én de uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Tegelijkertijd optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools. Want PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.

‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Interesse in een bio zwembad?

Wilt u ook een bio zwembad in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom. Een PurePools bio zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Heeft u vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Bio zwembaden
Voorbeeld van biozwembad