PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Bio zwembaden: oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met bio zwembaden van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools bio zwembaden worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijke zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools. Want PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.

Wilt u ook een bio zwembad in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: Seamless, Infinity, Plunge en Custom. Heeft u vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

Bio zwembaden
Voorbeeld van biozwembad