WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Bio zwembaden: oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met bio zwembaden van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools bio zwembaden worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én de uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Tegelijkertijd optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools. Want PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.

MAAK EEN AFSPRAAK
zwembad in tuin laten plaatsen

Interesse in een bio zwembad?

Wilt u ook een bio zwembad in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: OverflowInfinityPlunge en Custom. Een PurePools bio zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons een proefduik nemen. Heeft u vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background