PUUR GENIETEN IN DE KLEINE PREFAB PLUNGE POOLS VAN PUREPOOLS

Plunge Pool – Energiezuinig en duurzaam

Natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Oók in compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt maatwerk en een custom ontwerp. De opties zijn flexibel door u aan te passen. Ontdek hier onze kleine prefab zwembaden!

Plunge pool voorbeeld
Zwembad in kleine stadstuin
Plunge pool verlichting
Unieke plungepool

De mogelijkheden van een luxe plunge pool

De PurePools luxe Plunge pool is in meerdere compacte formaten verkrijgbaar. Elke plunge pool is flexibel aan te passen naar uw wensen met onder meer deze opties:

  • 100% natuurlijke zuivering zonder chemicaliën
  • Hoogwaterlijn skimmer
  • Wellness plage en zithoek met bubbels in zitting
  • Tegenstroom
  • Ingebouwd rolluik
  • LED-verlichting rondom
  • Verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs of antraciet

Dag en nacht genieten

Waarom zou u alleen overdag willen genieten van uw PurePools Plunge? Kies daarom voor onze duurzame LED-verlichting. Met de afstandsbediening is bedieningsgemak gegarandeerd. En met een uitgekiend lichtplan ontstaat een zwembeleving die zowel overdag als ’s nachts haar weerga niet kent.

Een echte zwembeleving

Een 100% natuurlijk zuiveringssysteem zonder chemicaliën. Makkelijk toegankelijk en onzichtbaar weggewerkt onder het houten terras.

Een ingebouwd rolluik zorgt ervoor dat u zonder moeite uw zwembad afsluit. Zonder dat dit rolluik zichtbaar is wanneer uw zwembad open is.

Daarnaast geeft tegenstroom iedereen een echte zwembeleving, plezier én sportieve beweging.

Daarom kiest u voor PurePools

100% natuurlijk zwemwater

Meest luxe en gezonde zwembad

Vakkundige installatie

Vele opties mogelijk

Laag energie­verbruik

Zo komt uw nieuwe PurePools tot stand

1. Oriëntatie

2. Ontwerp

3. Offerte

4. Realisatie

5. Nazorg

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.

Veelgestelde vragen

Wat kost een plunge pool?

De kosten van een plunge pool variëren  en zijn afhankelijk van de natuurlijke zuiveringstechnieken, afmeting en de eventuele gekozen opties. Een plungepool met een natuurlijke zuivering is er al vanaf 60.000,-

Wat is een plunge zwembad?

Een plunge zwembad ook wel plunge pool genoemd is een klein inbouw zwembad dat ontworpen is om in kleine tuinen te gebruiken. Een plungepool heeft een oppervlakte die minder dan 10 m² betreft en kan uitgerust worden met opties zoals; natuurlijke zuiverings technieken, een solar afdekking,  verlichting, tegenstroominstallatie, bruisplaat en dergelijke.

Hoe groot is een plunge pool?

Een plunge pool heeft een geringe oppervlakte, is minder dan 10 m² zwemoppervlakte en heeft een diepte van 1.20-1.50 m¹.

Waarom plunge pool?

Een plunge pool van Purepools is ideaal voor kleinere buitenruimtes, biedt een verkwikkende duik zonder de kosten en het onderhoud van een groot zwembad. Ze zijn energiezuinig en perfect voor afkoeling en ontspanning. Met hun geavanceerde, milieuvriendelijke zuiveringstechnieken zijn ze veilig voor de gevoelige huid en dragen ze bij aan duurzaam watergebruik. Purepools garandeert met een plunge pool een luxe, gezonde en gebruiksvriendelijke zwemervaring.

Andere vragen? Neem contact met ons op!

Bel of mail Dick, hij helpt u graag verder met projectadvies op maat, een bezoek aan een PurePools om het unieke concept te ervaren of een vrijblijvende offerte.