WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Zwembad zonder chloor en andere chemicaliën

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Onze PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Een chloorvrij zwembad wordt werkelijkheid met PurePools! De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Een pure omgang met de natuur staat hierbij centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Chloorvrij zwembad met natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools zwembad zonder chloor wordt gerealiseerd door middel van een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater zonder chloor tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

MAAK EEN AFSPRAAK
custom purepools

Voordelen van een zwembad zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een chloorvrij zwembad in de tuin, we noemen er graag een aantal:

  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn. 
  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk. 

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://plunge%20pool

Plunge

ENJOY COMPACT

http://infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Meestgestelde vragen

Wat zijn chloorvrije alternatieven voor een zwembad?

Chloorvrije alternatieven zoals zoutelektrolyse, UV-lichtfiltratie, ozonbehandeling en ionisatietechnieken bieden een veilige en milieuvriendelijke manier om uw zwembad schoon te houden. Deze methoden verminderen huid- en oogirritatie en bieden een meer natuurlijke zwemervaring. Ze zijn effectief tegen bacteriën en algen zonder de nadelen van traditioneel chloor. Voor wie het allerbeste wenst op het gebied van chloorvrije zwemsystemen, zijn de zwembaden van Purepools de ideale keuze.

Hoeveel onderhoud vereist een chloorvrij zwembad?

Dit vereist een PurePools chloorvrij zwembad aan onderhoud: Voorjaarsbeurt, zomerbeurt en najaarsbeurt middels een abonnement door PurePools dealer: – Controle en onderhoud technische onderdelen – Controle en onderhoud filtercomponenten Periodiek onderhoud door eigenaar en/of PurePools dealer: – Legen en schoonhouden robot – Inzetten, legen en schoonhouden skimmer – Schoonhouden wanden op waterlijn

Zijn chloorvrije zwembaden veilig voor kinderen en gevoelige huid?

Chloorvrije zwembaden bieden een veiliger alternatief voor kinderen en mensen met een gevoelige huid, omdat ze niet de irriterende bijproducten van chloor bevatten, zoals chloramines, die huid en ogen kunnen aantasten. Door gebruik te maken van een alternatief zuiveringssysteem, blijft het water zacht en vriendelijk voor de huid, zonder in te leveren op hygiëne en veiligheid. Deze technieken zorgen voor een effectieve eliminatie van bacteriën en virussen, terwijl ze de vorming van schadelijke chemicaliën voorkomen. De zwembaden van Purepools zijn ontworpen met geavanceerde filtratie- en zuiveringssystemen, die zorgen voor een gezond zwemklimaat, ideaal voor kinderen en personen met een gevoelige huid.

Hoe lang kan een zwembad zonder chloor?

Als u kiest voor een zwembad van PurePools hoeft u deze vraag nooit meer te stellen. Ons 100% chemicaliënvrije systeem garandeert helder water en een veilige zwemomgeving, dag in dag uit, jaar na jaar. Met PurePools kiest u niet alleen voor de gezondheid van uw gezin, maar ook voor duurzaamheid en respect voor het milieu.

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background