EEN OVERLOOP ZWEMBAD ZONDER CHLOOR VAN PUREPOOLS 

Overflow overloop zwembad – Natuurlijk gezuiverd en ecologisch

De zwembaden in onze Overflow-serie zijn in harmonie met de omgeving.
Het waterniveau is op gelijke hoogte als de zwembadrand.

Het resultaat is een bijzonder spiegeleffect en een uitstraling die zijn weerga niet kent. Geniet van het eindeloze gevoel, baadt in luxe geniet van chloorvrij zwemmen.

PurePools Overflow zwembaden zijn leverbaar in vier verschillende kleuren. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen met ruime garanties zodat u verzekerd bent van een extreem lange levensduur. De maat kiest u zelf.

Zo ontstaat de PurePools Overflow die perfect bij u past.

trap in luxe zwembad
voorbeeld overflow zwembad
overflow zwembad geeft sfeer
sfeervolle verlichting overflow zwembad

Opties maken het plaatje compleet

Ook bij de PurePools Overflow zwembaden geniet u van 100% natuurlijk zwemwater. Dankzij het unieke zuiveringssysteem wordt het water gefilterd zonder chemicaliën. Het systeem is makkelijk toegankelijk en onzichtbaar weggewerkt onder het houten terras.

U kunt uw PurePools zo luxe maken als u zelf wilt. Een tegenstroominstallatie geeft iedereen een echte zwembeleving, plezier én sportieve beweging. Stijlvolle LED-verlichting zorgt ervoor dat u ook ’s nachts van uw PurePools kunt genieten. En is uw zwembad niet in gebruik, dan zorgt een ingebouwd rolluik ervoor dat u moeiteloos uw zwembad afsluit. Zonder dat dit rolluik zichtbaar is wanneer uw zwembad open is. 

Aan alles is gedacht om uw zwembeleving zo optimaal mogelijk te maken.

Indicatieprijs aanvragen

Daarom kiest u voor PurePools

100% natuurlijk zwemwater

Meest luxe en gezonde zwembad

Vakkundige installatie

Vele opties mogelijk

Laag energie­verbruik

Zo komt uw nieuwe PurePools tot stand

1. Oriëntatie

2. Ontwerp

3. Offerte

4. Realisatie

5. Nazorg

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.

Veelgestelde vragen

Wat kost een overloop zwembad?

Een overloop zwembad kost gemiddeld 25.000 euro meer dan een traditioneel skimmer zwembad. Er zijn andere technieken benodigd en de realisatie vergt meer arbeidsinspanning.

Hoe werkt een overloop zwembad?

Bij een overloop zwembad stroomt het water over een overlooptegel die onder water ligt en verdwijnt dan in een verborgen overloopgoot. In deze goot wordt het water naar een weggewerkte buffertank met een bladvanger geleidt waarna het door een circulatiepomp naar het zwembad wordt terug gepompt.

Hoe maak je een overloop zwembad?

Een goedwerkend overloop zwembad maak je niet zelf maar laat u door gespecialiseerde vakmensen plaatsen. Er zijn prefab overloop zwembaden waarmee de doorlooptijd van de realisatie versneld wordt en het riscio op lekkage van de overloop goten afneemt.

Heeft een zwembad een overloop?

Een zwembad heeft altijd een overloop om het overschot aan water af te kunnen voeren met als doel dat er een constant niveau is.

Andere vragen? Neem contact met ons op!

Bel of mail Dick, hij helpt u graag verder met projectadvies op maat, een bezoek aan een PurePools om het unieke concept te ervaren of een vrijblijvende offerte.