IN ENKELE STAPPEN PUUR GENIETEN

Werkwijze

Ook bij de realisatie van uw nieuwe PurePools zwembad bent u verzekerd van gemak. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met plaatsing van onze zwembaden in de meest uiteenlopende situaties. Het voordeel van een PurePools zwembad is de snelle plaatsing. Maar voordat we tot plaatsing over kunnen gaan, zijn er nog wat stappen te nemen. Op die manier weten we zeker dat uw nieuwe PurePools zwembad exact aan uw verwachtingen voldoet.

 

Oriëntatie

Elk project begint met een idee en wensen. Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Als u bij ons langskomt, kunt u een proefduik nemen. Ook kunnen wij u dan het technische gedeelte laten zien. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Uiteraard beantwoorden we dan graag al uw vragen. Ook zullen wij u enkele kritische vragen stellen, om op die manier te kunnen bepalen wat voor PurePools zwembad het beste bij uw budget, situatie en wensen past.

Ontwerp

Als uw wensen duidelijk zijn, kunnen wij deze uitwerken in een ontwerp met technisch plan. Eventueel kunnen we daarbij ook een totaalontwerp maken inclusief tuin of het gedeelte hiervan dat aansluit rond uw nieuwe PurePools zwembad.
Onderdeel van het ontwerp is een uitgewerkt technisch plan. Hierin wordt duidelijk omschreven hoe de natuurlijke zuivering zonder chemicaliën in uw situatie wordt toegepast.

Offerte

Op basis van het ontwerp met het technisch plan kunnen wij u een passend voorstel doen voor de realisatie van uw zwembad. Onze offertes zijn duidelijk en volledig uitgewerkt. U weet precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Voorbereiding en uitvoering

Gaat u  akkoord met ons voorstel? Dan plannen we in overleg met u de uitvoering in. Uw nieuwe PurePools zwembad wordt in onze fabriek volledig naar uw specificaties gefabriceerd. En we bestellen alle technische (filter) materialen bij onze leverancier.

Als uw nieuwe PurePools zwembad gereed is, wordt deze middels speciaal transport naar uw locatie gereden. Onze specialisten hebben intussen de voorbereidende werkzaamheden getroffen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring. Jaarrond leggen zij vol enthousiasme en passie natuurlijk gezuiverde PurePools zwembaden aan.

Nazorg

U wilt zo lang mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe PurePools zwembad, natuurlijk. Daarom is goed onderhoud van groot belang. Wij bieden u verschillende mogelijkheden in de vorm van onderhoudsabonnementen. Ook geven we u graag tips over het reguliere onderhoud dat u misschien zelf wilt doen. Zo kunt u het gehele jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe PurePools.