EEN LUXE ZWEMBAD VAN PUREPOOLS DAT ONEINDIG LIJKT TE ZIJN

Infinity zwembad van PurePools: Exclusief en chloorvrij

Ervaar de magie van een eindeloze horizon in uw eigen tuin met het PurePools Infinity ecozwembad. Deze zwembaden, bekend om hun visueel eindeloze wateroppervlak, brengen de betekenis van ‘eindeloos genieten’ naar een hoger niveau. Met een PurePools Infinity zwembad in uw tuin, geniet u van een naadloze overgang tussen zwembad en omgeving, wat resulteert in een adembenemend en luxueus geheel.

Het ontwerp van een PurePools Infinity zwembad is ideaal voor tuinen met hoogteverschillen, waarbij het water naadloos over de rand lijkt te stromen. Dit creëert een visueel effect van een zwembad dat zich oneindig uitstrekt, perfect voor diegenen die streven naar een moderne en luxueuze uitstraling in hun buitenruimte.

Bij PurePools begrijpen we dat elk detail telt. Daarom kunt u de afmetingen van uw Infinity zwembad volledig zelf bepalen, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en tuinontwerp. Onze Infinity zwembaden zijn niet alleen een toonbeeld van luxe, maar ook van duurzaamheid en gezondheid. Ze zijn ontworpen zonder het gebruik van chloor, waardoor u kunt genieten van een gezonde en milieuvriendelijke zwemervaring.

Kies voor een PurePools Infinity ecozwembad en combineer gezond, duurzaam zwemmen met een moderne, luxueuze levensstijl. Uw droomzwembad wacht op u!

luxe infinity zwembad
voorbeeld infinity pool
infinity zwembad geeft sfeer
sfeervolle verlichting infinity zwembad

Oneindig genieten

De basis van uw PurePools Infinity zwembad wordt gevormd door het unieke filtersysteem. Een 100% natuurlijk zuiveringssysteem zonder chemicaliën. Makkelijk toegankelijk en onzichtbaar weggewerkt onder het houten terras.

Maak uw zwembeleving nog unieker met de opties die wij bieden. Zo zorgt een ingebouwd rolluik ervoor dat u moeiteloos uw Infinity zwembad afsluit. Zonder dat dit rolluik zichtbaar is wanneer uw zwembad open is. Een tegenstroominstallatie geeft iedereen een echte zwembeleving, plezier én sportieve beweging. En stijlvolle LED-verlichting zorgt ervoor dat u ook ’s nachts van uw PurePools kunt genieten.

Aan alles is gedacht om uw zwembeleving zo optimaal mogelijk te maken.

Indicatieprijs aanvragen

Daarom kiest u voor PurePools

100% natuurlijk zwemwater

Meest luxe en gezonde zwembad

Vakkundige installatie

Vele opties mogelijk

Laag energie­verbruik

Zo komt uw nieuwe PurePools tot stand

1. Oriëntatie

2. Ontwerp

3. Offerte

4. Realisatie

5. Nazorg

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.

Veelgestelde vragen

Wat is een infinity zwembad?

Een infinity zwembad is een zwembad waarbij gebruik wordt gemaakt van een hoogteverschil in de tuin. Het water staat tot aan de rand van het zwembad. Het zwembad kan aan een of meerdere zijden overlopen en heeft daar feitelijk geen rand waardoor de blik van het water oneindig lijkt.

Wat kost een infinity pool?

Een infinity zwembad kost gemiddeld 25.000 euro meer dan een traditioneel skimmer zwembad. Er zijn andere technieken benodigd en het vergt meer arbeid.

Hoe werkt een infinity pool?

Het water stroomt aan de infinity zijde over en valt via deze infinity zijde naar een lager gelegen opvanggoot waarna het water middels een buizenstelsel naar een buffertank wordt geleidt en door een circulatiepomp naar het zwembad wordt terug gepompt.

Andere vragen? Neem contact met ons op!

Bel of mail Dick, hij helpt u graag verder met projectadvies op maat, een bezoek aan een PurePools om het unieke concept te ervaren of een vrijblijvende offerte.