zwembad purepools

Personaliseer uw PurePool met extra mogelijkheden

Puur genieten in de ecozwembaden van purepools

Van nature is uw PurePools al bijzonder rijk uitgerust en biedt het een weelde aan luxe, maar waarom genoegen nemen met alleen dat? Met onze uitgebreide mogelijkheden kunt u uw zwembad volledig op maat maken. Zo ontstaat een PurePools zwembad dat exact aansluit bij uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Dag en nacht genieten

Laat de luxe niet beperkt blijven tot de dag. Met onze duurzame LED-verlichting, met eenvoudige bediening en een slim lichtplan, geniet u van een betoverende zwemervaring, zowel overdag als ’s nachts.

Download onze brochure
http://Luxe%20zwembad

Luxe tot in de details

Ontsnap aan de drukte van alledag in uw PurePools zwembad, waar luxe tot in de kleinste details is doordacht. Voeg extra’s toe zoals massagestralen, bubbelplaten of zelfs een interne spa voor een ultieme ervaring van ontspanning.

Download onze brochure

Op uw wenken bediend

U verdient het om zorgeloos te genieten van uw zwembad. Laat het onderhoud over aan onze schoonmaakrobots en geniet van een zwembad dat altijd klaar is voor gebruik. Of kies voor onze onderhoudsabonnementen voor totale ontzorging. Onze zwembadspecialisten nemen u graag het werk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Download onze brochure

Seizoensloos zwemgenot

Het unieke filtersysteem van uw nieuwe PurePools zwembad hoeft in de winter niet geleegd te worden. Ook blijft het water het hele jaar door aangenaam door onze warmtepompen, zodat u kunt blijven genieten, zelfs als de temperaturen dalen. Voeg zonnepanelen toe voor een duurzame oplossing en verleng het zwemseizoen.

Download onze brochure
http://Verwarmd%20zwembad

Een sportieve beleving

Met onze krachtige zwemmachine wordt uw PurePools zwembad een volwaardig trainingscentrum. Steeds meer professionele sportzwemmers kiezen voor PurePools, omdat het de ideale omstandigheden creëert om te trainen en prestaties te verbeteren. Er is niks beter dan trainen in 100% natuurlijk gezuiverd water.

Download onze brochure
http://zwembad%20met%20jetstream

Een opgeruimd gevoel

Bescherm uw zwembad tegen vuil en behoud de warmte met ons solar roldeck. Dit roldeck absorbeert de warmte van het zonlicht en verwarmt uw zwemwater. Met zijn stijlvolle design behoudt het de strakke lijnen van uw zwembadontwerp, terwijl het met één druk op de knop moeiteloos opgerold wordt voor ongehinderd zwemplezier. Investeer in gemak en luxe voor uw zwembad.

Download onze brochure

PRIJSOPGAVE

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Us Opties

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://plunge%20pool

Plunge

ENJOY COMPACT

http://infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

DOWNLOAD BROCHURE

Duik dieper in de wereld van purepools

Droom weg bij uw eigen PurePool en download onze brochure.
Download form
checkbox