PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Opties

Van nature is uw PurePools al bijzonder rijk uitgerust. Maar soms is dat nog niet genoeg. Gelukkig kunt u uw nieuwe zwembad volledig vorm geven aan de hand van de uitgebreide extra specificaties. 

Zo ontstaat een PurePools zwembad dat exact aansluit op uw ambities. 

Dag en nacht genieten

Waarom zou u alleen overdag willen genieten van uw PurePools zwembad? Kies daarom voor onze duurzame LED-verlichting. Met de afstandsbediening is bedieningsgemak gegarandeerd. En met een uitgekiend lichtplan ontstaat een zwembeleving die zowel overdag als ’s nachts haar weerga niet kent.

Baden in luxe

Uw nieuwe PurePools zwembad is een oase van rust. In de basis ontbreekt het u tijdens deze rustmomenten al niet aan luxe. Maar wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan voor massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Tot rust komen was nog nooit zo luxe.

Op uw wenken bediend

U heeft het al druk genoeg. Dus als u tijd heeft, wilt u genieten van uw nieuwe PurePools zwembad. U wilt dan geen tijd verliezen aan het onderhouden ervan. Kies daarom voor een van onze schoonmaakrobots. De butler van uw zwembad.

Wilt u totaal ontzorgd worden? Informeer dan naar onze onderhoudsabonnementen. Onze zwembadspecialisten nemen u graag het werk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

De warmte van samenzijn

Het unieke filtersysteem van uw nieuwe PurePools zwembad hoeft in de winter niet geleegd te worden. Dus waarom zou u in de winter geen verfrissende duik nemen? Met onze warmtepompen houdt niets u meer tegen. Het water behoudt jaarrond een aangename temperatuur. En in combinatie met zonnepanelen ontstaat een duurzame oplossing.

Een sportieve beleving

Uw nieuwe PurePools zwembad sluit ook prima aan op uw sportieve ambities. Door een krachtige zwemmachine toe te voegen, ontstaat een perfect trainingsmaatje. Niet gek dat steeds meer professionele sportzwemmers kiezen voor PurePools. Er is niks beter dan trainen in 100% natuurlijk gezuiverd water.

Een opgeruimd gevoel

Is uw nieuwe PurePools zwembad niet in gebruik? Dek deze dan af met ons solar roldeck. Dit roldeck absorbeert de warmte van het zonlicht en geeft dit door aan het zwemwater. Tevens zorgt het ervoor dat bladeren en ander vuil niet in uw zwembad kunnen vallen. Daarbij tast het roldeck de strakke lijnen van uw zwembad niet aan. En wilt u genieten van het heerlijke zwemwater? Dan rolt het dek zich elektrisch voor u op.