EEN PUREPOOLS NATUURZWEMBAD GEHEEL NAAR UW WENS

Custom natuurzwembad – Luxe en op maat

Vindt u binnen onze andere concepten niet wat u zoekt? Dan bieden wij ook maatwerk­oplossingen. Daarin is alles mogelijk.

Voor (semi-)professionele sportzwemmers bouwen we lange, smalle zwembaden. Gecombineerd met onze krachtige zwemmachines ontstaat zo het perfecte trainingsmaatje.

Heeft u minder ruimte, maar wilt u toch genieten van natuurlijk gefilterd zwemwater? Geen probleem, we bieden een oplossing voor in de kleinste stadstuin.

Maar niet alleen in formaten is alles mogelijk. Ook als u nog meer luxe en comfort wenst, is een PurePools Custom de aangewezen keuze voor u.

The sky is the limit.

custom luxe zwembad
luxe zwembad op maat
zwembad op maat
zwembad naar wens

Een echte zwembeleving

Een 100% natuurlijk zuiveringssysteem zonder chemicaliën. Makkelijk toegankelijk en onzichtbaar weggewerkt onder het houten terras.

Een ingebouwd rolluik zorgt ervoor dat u zonder moeite uw zwembad afsluit. Zonder dat dit rolluik zichtbaar is wanneer uw zwembad open is.

Daarnaast geeft tegenstroom iedereen een echte zwembeleving, plezier én sportieve beweging.

En wilt u dag en nacht van uw PurePools kunnen genieten? Kies dan voor stijlvolle LED-verlichting.

Aan alles is gedacht om uw zwembeleving zo optimaal mogelijk te maken.

Indicatieprijs aanvragen

Daarom kiest u voor PurePools

100% natuurlijk zwemwater

Meest luxe en gezonde zwembad

Vakkundige installatie

Vele opties mogelijk

Laag energie­verbruik

Zo komt uw nieuwe PurePools tot stand

1. Oriëntatie

2. Ontwerp

3. Offerte

4. Realisatie

5. Nazorg

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.

Veelgestelde vragen

Waarom skimmer in zwembad?

Een skimmer in het zwembad wordt gebruikt om het drijvende vuil wat op de oppervlakte van het zwembadwater komt, goed af te voeren. Bij grotere zwembaden worden meerdere skimmers gebruikt.

Hoe werkt een skimmer zwembad?

Een skimmer wordt aan de buitenzijde van het zwembad geplaatst en is verbonden middels leidingwerk met de zwembadpomp. Doordat de pomp een zuigende werking heeft wordt het drijvend vuil dat op het water ligt door de skimmer en de pomp opgezogen.

Wat is de functie van een skimmer?

Een skimmer zorgt ervoor dat het drijvende oppervlaktevuil wat in het zwembad komt van de oppervlakte wordt afgeroomd en gefilterd wordt met als doel een schoon zwembad.

Waar skimmers plaatsen zwembad?

Bij kleine zwembaden komt de skimmer aan de kopse zijde van het zwembad, bij grotere zwembaden worden meerdere skimmers gebruikt. Bij zwembaden die langer zijn dan 12 m¹ zijn worden veelal aan de langste zijde van het zwembad de skimmers geplaatst.

Andere vragen? Neem contact met ons op!

Bel of mail Dick, hij helpt u graag verder met projectadvies op maat, een bezoek aan een PurePools om het unieke concept te ervaren of een vrijblijvende offerte.