Opties PurePools plunge pool

Nieuws

Opties PurePools plunge pool

mei 27, 2024 | PurePools

Bij PurePools zijn onze plungepools al rijk uitgerust en ontworpen om uw zwembeleving naar een hoger niveau te tillen. Onze plungepools zijn volledig chloorvrij, waardoor u kunt genieten van een natuurlijke zwemervaring zonder de bijwerkingen van chemicaliƫn. Daarnaast worden ze standaard geleverd met een afdekking, wat zorgt voor veiligheid en helpt bij het behoud van de waterkwaliteit.

Maar dat is nog niet alles. Om uw plungepool volledig aan uw wensen aan te passen, bieden wij verschillende opties waaruit u kunt kiezen.

Opties voor de plunge pools van PurePools

  • Wellness plage: Voeg een wellness plage toe voor een extra ontspannende ervaring. Deze optie transformeert uw plungepool in een persoonlijke spa, perfect voor die momenten van ultieme ontspanning.
  • Bubbelende zithoek: Geniet van het comfort van een bubbelende zithoek. Deze optie biedt een heerlijke massage terwijl u ontspant in uw plungepool.
  • Kleurkeuze: Personaliseer uw plungepool met onze kleurkeuzes. U kunt kiezen uit wit, lichtgrijs, donkergrijs en zwart, zodat uw pool perfect aansluit bij uw tuin.
  • LED verlichting: CreĆ«er de perfecte sfeer met onze verschillende mogelijkheden voor LED verlichting. Of u nu een rustig avondzwemmen wilt of een levendig feestje, onze LED verlichting kan elke stemming ondersteunen.
  • Jetstream of zwemmachine: Voor de sportieve gebruiker bieden wij de optie van een jetstream of zwemmachine. Deze opties zorgen voor een constante stroming, waardoor u kunt trainen en uw uithoudingsvermogen en gezondheid kunt verbeteren. Onze plunge pool met jetstream is ideaal voor intensieve trainingen of gewoon om heerlijk tegen de stroom in te zwemmen.
  • Verwarmde plunge pool: Voor extra comfort bieden wij ook de optie van een verwarmde plunge pool. Hiermee kunt u het hele jaar door genieten van uw zwembad, ongeacht het seizoen. Een plunge pool verwarmd tot de perfecte temperatuur maakt het mogelijk om zelfs op koude dagen een duik te nemen.
  • Schoonmaakrobots: Als u zo min mogelijk onderhoud wilt, bieden wij schoonmaakrobots die het werk voor u uit handen nemen. Deze slimme apparaten zorgen ervoor dat uw plungepool altijd schoon en klaar voor gebruik is.

Met deze uitgebreide opties kunt u uw plungepool aanpassen aan al uw wensen en voorkeuren. Ontdek de veelzijdigheid van onze plunge pools en geniet van de ultieme luxe en comfort die PurePools te bieden heeft.

BROCHURE AANVRAGEN

Duik dieper in de wereld van purepools

Brochure aanvragen

Duik dieper in de wereld van purepools

Download form
checkbox

Meer van de blog

Duurzaam zwemplezier

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het geen verrassing dat ook de manier waarop we denken over zwembaden verandert.
VERDER LEZEN

Zwembadafdekking

Een effectieve zwembadafdekking doet meer dan alleen uw zwembad beschermen. Ontdek hier het belang en voordelen van een goede zwembadafdekking.
VERDER LEZEN