PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Bouwkundig zwembad kosten

Benieuwd naar de kosten van een bouwkundig zwembad? Lees dan verder! Een zwembad van PurePools geeft een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Onze zwembaden hebben mooie strakke vormen en zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met een zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Bouwkundig zwembad
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm’

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools bouwkundige zwembaden worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Benieuwd naar de kosten van een bouwkundig zwembad?

De kosten van een bouwkundig zwembad verschillen heel erg. Afhankelijk van uw wensen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Heeft u interesse in een bouwkundig zwembad? Bent u benieuwd naar de kosten? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Kosten van een bouwkundig zwembad
Kostprijs bouwkundig zwembad