PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Bouwkundig zwembad prijzen 

Benieuwd naar de prijzen van een bouwkundig zwembad? Lees dan verder! Een zwembad geeft een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. De PurePools hebben mooie strakke vormen en zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met een zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. De prijs van een bouwkundig zwembad is dan ook volledig afhankelijk van uw wensen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Bouwkundig zwembad: de mogelijkheden

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: OverflowInfinityPlunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed te combineren zijn met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!
Bouwkundig zwembad prijzen
‘PUREPOOLS STAAT VOOR NATUURLIJK GENIETEN IN DE MEEST LUXE VORM.’

Prijzen bouwkundig zwembad

De prijzen van een bouwkundig zwembad verschillen heel erg. Afhankelijk van uw wensen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Benieuwd naar de prijzen? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Prijzen van een bouwkundig zwembad
Alternatief voor bouwkundig zwembad