Buitenzwembad kopen?

Wilt u een buitenzwembad kopen? Wij helpen u graag! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools buitenzwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw luxe buitenzwembad bijvoorbeeld af met opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen in uw eigen tuin was nog nooit zo luxe!

Luxe buitenzwembad

PurePools staat voor 100% natuurlijke wellness in uw eigen tuin. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!
Buitenzwembad kopen

Buitenzwembad kopen zonder chloor

Een PurePools buitenzwembad is altijd zonder chloor. Het zwembad wordt geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Daardoor heeft u nooit meer last van huid- of oogirritatie of astma als gevolg van zwemmen in chloorwater. Dit is beter voor uw gezondheid én portemonnee!

‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Interesse in een natuurlijk buitenzwembad?

Wilt u een buitenzwembad kopen? Een PurePools buitenzwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en ontdek de unieke ervaring van zwemmen in natuurlijk en chloorvrij water van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Hybride zwembad
Zwembad met natuurlijk zwemwater