Buitenzwembad thuis

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving: een buitenzwembad thuis! De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Het zwembad is dus zonder chloor. Een droom? Niet met een zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Buitenzwembad zonder chloor

Een PurePools buitenzwembad zonder chloor wordt geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Wilt u ook een natuurlijk buitenzwembad thuis en zonder chloor? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen alle mogelijkheden!

Buitenzwembad thuis
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Thuis zwemmen in luxe

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Wilt u een buitenzwembad thuis? Een PurePools buitenzwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en ontdek de unieke ervaring van zwemmen in natuurlijk en chloorvrij water van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Hybride zwembad
Zwembad met natuurlijk zwemwater