Buitenzwembad thuis: uw eigen natuurlijke oase

Creëer een serene en natuurlijke oase recht in uw eigen tuin met een buitenzwembad thuis van PurePools. Onze zwembaden combineren de elegante, strakke vormgeving van traditionele zwembaden met het unieke voordeel van natuurlijk gefilterd water, kenmerkend voor het PurePools concept. Dit betekent een chloorvrij zwembad in uw eigen achtertuin – een droom die werkelijkheid wordt met PurePools. Wij bieden een uitgebreide selectie aan afmetingen, kleuren en accessoires, waardoor u de vrijheid heeft om uw ideale, op maat gemaakte buitenzwembad thuis samen te stellen. Bij PurePools staat een harmonieuze relatie met de natuur voorop. Wij gebruiken de kracht van de natuur als fundament voor uw zwemplezier, met respect voor onze leefomgeving.

Chloorvrij buitenzwembad thuis met natuurlijke zuivering

Elk buitenzwembad thuis van PurePools wordt uitgerust met een geavanceerd natuurlijk zuiveringssysteem. Dit systeem, in combinatie met superieure wand- en vloerisolatie, zorgt voor een minimale energiebehoefte en maximaliseert de efficiëntie van het waterzuiveringsproces. U geniet van het schoonste en meest natuurlijke zwemwater, op elk moment, dankzij onze zelfstandig opererende zwembadrobot. Vele tevreden klanten hebben reeds gekozen voor een buitenzwembad thuis van PurePools en ervaren dagelijks de voordelen van gezond, natuurlijk zwemwater.

Heeft u interesse in een eigen buitenzwembad thuis, vrij van chloor en volledig in harmonie met de natuur? Neem dan contact met ons op bij PurePools. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u om uw droom van een buitenzwembad thuis te realiseren!

prefab zwembad
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Thuis zwemmen in luxe

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Wilt u een buitenzwembad thuis? Een PurePools buitenzwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en ontdek de unieke ervaring van zwemmen in natuurlijk en chloorvrij water van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Hybride zwembad
Zwembad met natuurlijk zwemwater