WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Buitenzwembad thuis: uw eigen natuurlijke oase

Creëer een serene en natuurlijke oase recht in uw eigen tuin met een buitenzwembad thuis van PurePools. Onze zwembaden combineren de elegante, strakke vormgeving van traditionele zwembaden met het unieke voordeel van natuurlijk gefilterd water, kenmerkend voor het PurePools concept. Dit betekent een chloorvrij zwembad in uw eigen achtertuin, een droom die werkelijkheid wordt met PurePools. Wij bieden een uitgebreide selectie aan afmetingen, kleuren en accessoires, waardoor u de vrijheid heeft om uw ideale, op maat gemaakte buitenzwembad thuis samen te stellen. Bij PurePools staat een harmonieuze relatie met de natuur voorop. Wij gebruiken de kracht van de natuur als fundament voor uw zwemplezier, met respect voor onze leefomgeving.

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Chloorvrij buitenzwembad thuis met natuurlijke zuivering

Elk buitenzwembad thuis van PurePools wordt uitgerust met een geavanceerd natuurlijk zuiveringssysteem. Dit systeem, in combinatie met superieure wand- en vloerisolatie, zorgt voor een minimale energiebehoefte en maximaliseert de efficiëntie van het waterzuiveringsproces. U geniet van het schoonste en meest natuurlijke zwemwater, op elk moment, dankzij onze zelfstandig opererende zwembadrobot. Vele tevreden klanten hebben reeds gekozen voor een buitenzwembad thuis van PurePools en ervaren dagelijks de voordelen van gezond, natuurlijk zwemwater.

Heeft u interesse in een eigen buitenzwembad thuis, vrij van chloor en volledig in harmonie met de natuur? Neem dan contact met ons op bij PurePools. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u om uw droom van een buitenzwembad thuis te realiseren!

MAAK EEN AFSPRAAK

Thuis zwemmen in luxe

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten:

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!
Demobad Opheusden

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background