PUUR GENIETEN IN DE ECOZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Concept

Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe.

Het begint bij het uitgebreide advies. Onze adviseurs inventariseren uw wensen en bepalen samen met u hoe uw nieuwe zwembad eruit moet komen te zien. Uw nieuwe zwembad wordt in onze fabriek gebouwd, exact naar uw specificaties. Een team van vakkundige installateurs plaatst het zwembad in enkele dagen. Op die manier ervaart u zo min mogelijk overlast en kunt u snel genieten van 100% natuurlijk gezuiverd water.

Al onze ecozwembaden worden voorzien van een uniek en gepatenteerd filtersysteem. Door een uitgebalanceerd natuurlijk filtersysteem zijn er geen chemicaliën als chloor nodig. Het resultaat is zacht, vitaal en kraakhelder zwemwater. En het systeem heeft nog meer voordelen. Het vergt weinig onderhoud en het systeem hoeft in de winter niet geleegd te worden. Op die manier heeft u meer tijd over voor hetgeen waar het bij PurePools om draait: puur genieten!

PurePools kunt u op vier manieren beleven. Welke manier het beste bij u past, is afhankelijk van uw wensen. Graag adviseren wij u. En wilt u vrijblijvend kennismaken met ons unieke concept? Dan nodigen wij u van harte uit voor een proefduik!

Custom

In sommige gevallen sluiten onze andere concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Lange zwembaden met krachtige zwemmachines voor professionele sportzwemmers. Een zwembad voor in de kleinste stadstuin. Of nog meer luxe en comfort voor de meest veeleisende klant. The sky is the limit.

Plunge

Natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Oók in compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt maatwerk en een custom ontwerp. De opties zijn flexibel door u aan te passen.

Infinity

U kent het wel: zwembaden die niet op lijken te houden. Eindeloos genieten krijgt zo een compleet nieuwe betekenis. Ook bij uw nieuwe PurePools is dit mogelijk. Het resultaat is een snaarstrak geheel, met een hypermoderne en luxe uitstraling.

Overflow

De zwembaden in onze Overflow-serie zijn in harmonie met de omgeving. Het waterniveau is op gelijke hoogte als de zwembadrand. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.