WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Hybride zwembad, een oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Een natuurlijke omgeving met een zwembad in de tuin. Klinkt dit niet als een droom? Niet met een hybride zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen.

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Wat is een hybride zwembad?

Een hybride zwembad is een combinatie van een natuurzwembad en een zwemvijver. Het beste van beide zwembaden! Met ons Nederlandse klimaat is het niet mogelijk om het hele jaar te kunnen genieten van uw buitenzwembad. We hebben mooie zomers, maar de winters zijn vaak erg koud. Een hybride zwembad is dan ook ideaal! Er is namelijk niet per se afdekking nodig. Het water heeft een lagere temperatuur. Daarnaast is ons hybride zwembad vrij van chloor en andere chemicaliën. Vanwege ons natuurlijke zuiveringssysteem krijgt u toch een zwembad met kraakhelder water. Ieder zwembad kan naar uw wensen aangepast worden. Neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken!

MAAK EEN AFSPRAAK
zwembad in tuin laten plaatsen

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een hybride zwembad van PurePools wordt uitsluitend geplaatst met een natuurlijke zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background