PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Hybride zwembad, een oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Een natuurlijke omgeving met een zwembad in de tuin. Klinkt dit niet als een droom? Niet met een hybride zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen.

Wat is een hybride zwembad?

Een hybride zwembad is een combinatie van een natuurzwembad en een zwemvijver. Het beste van beide zwembaden! Met ons Nederlandse klimaat is het niet mogelijk om het hele jaar te kunnen genieten van uw buitenzwembad. We hebben mooie zomers, maar de winters zijn vaak erg koud. Een hybride zwembad is dan ook ideaal! Er is namelijk niet per se afdekking nodig. Het water heeft een lagere temperatuur. Daarnaast is ons hybride zwembad vrij van chloor en andere chemicaliën. Vanwege ons natuurlijke zuiveringssysteem krijgt u toch een zwembad met kraakhelder water. Ieder zwembad kan naar uw wensen aangepast worden. Neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken!

hybride zwembad
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een hybride zwembad van PurePools wordt uitsluitend geplaatst met een natuurlijke zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Een zwembad van PurePools

Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier. 

Bent u geïnteresseerd in een hybride zwembad? Of wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of download gratis onze brochure. Wij bepreken graag de mogelijkheden met u!

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Hybride zwembad
Zwembad met natuurlijk zwemwater