PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Kosten zwembad aanleggen

Bent u benieuwd naar de prijs van het laten plaatsen van een zwembad? Lees dan verder! Een PurePools zwembad heeft mooie strakke vormen en is gevuld met natuurlijk gefilterd water. Een droom? Niet met een zwembad van PurePools! U heeft een brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires. Dit geeft u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen.

Bij PurePools staat een pure omgang met de natuur centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Zwembad aanleggen: de mogelijkheden

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: OverflowInfinityPlunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed te combineren zijn met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

kosten zwembad aanleggen
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm’

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools zwembad wordt uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Prijs van een zwembad laten plaatsen: de opties

Om u een beeld te geven van alle opties noemen we graag een aantal mogelijkheden. Zo kunt u uw luxe zwembad helemaal afmaken met opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen was nog nooit zo luxe! 

Benieuwd naar de kosten van een zwembad aanleggen?

De kosten van een het aanleggen van een zwembad verschillen heel erg. Afhankelijk van uw wensen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Kosten zwembad aanleggen
Wat kost het aanleggen van een zwembad?