PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Kostprijs zwembad

Benieuwd naar de kostprijs van een zwembad? Lees dan verder! Een zwembad van PurePools geeft een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Onze zwembaden hebben mooie strakke vormen en zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met een zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Natuurlijk zuiveringssysteem

De zwembaden van PurePools worden uitsluitend geleverd met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie heeft namelijk meerdere voordelen. Deze combinatie minimaliseert het stroomverbruik en optimaliseert de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment het schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

kostprijs zwembad
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm’

Kostprijs zwembad

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. De kostprijs van een zwembad is dan ook afhankelijk van uw wensen. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed te combineren zijn met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

Benieuwd naar de kostenprijs van een zwembad?

De kostenprijs van een PurePools zwembad verschilt heel erg. Afhankelijk van uw wensen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Heeft u interesse in een zwembad? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Wat kost een zwembad?
Kostprijs zwembad