WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Luxe zwembad zonder chemicaliën

Bent u op zoek naar een luxe zwembad voor in de tuin? Ga voor een zwembad van PurePools. Met een zwembad van PurePools kiest u voor natuurlijk genieten zonder chemicaliën, luxe en duurzaamheid. Het creëert een oase van rust waar u helemaal kunt ontspannen.

Door de verschillende concepten kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat denkt u bijvoorbeeld van de heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of een interne spa? Natuurlijk zwemmen was nog nooit zo luxe!

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Zwemmen in luxe

Een zwembad van PurePools is natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. We willen graag een zwembad realiseren dat aansluit bij uw wensen, daarom hebben we vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

• Overflow: de Overflow is volledig naadloos. Zo ontstaat er een perfect op elkaar afgestemd geheel.
• Infinity: de Infinity is onze endless beauty. Dit zwembad lijkt namelijk eindeloos door te lopen. Het geeft een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
• Plunge: heeft u een compacte tuin? Ook dan is een zwembad mogelijk! Een Plunge zwembad is namelijk uitermate geschikt voor een compacte tuin.
• Custom: zijn bovenstaande concepten niet helemaal naar wens? Met dit concept kunnen al uw wensen werkelijkheid worden met maatwerkoplossingen. The sky is the limit!

Bij alle zwembaden is het mogelijk om een onderhoudsabonnement te nemen. Zo wordt u totaal ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van uw PurePools zwembad.

MAAK EEN AFSPRAAK
zwembad met verlichting

Natuurlijke luxe

Het hart van elk PurePools natuurzwembad wordt gevormd door het gepatenteerde en beproefde filtersysteem. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig. Daarnaast is het systeem zeer duurzaam. Door de slimme technologie is het systeem van PurePools bijzonder energiezuinig en makkelijk in gebruik. Onderhoud wordt tot een minimum beperkt, want u wilt uiteraard liever in het puur natuurlijke zwemwater genieten. En wilt u complete ontzorging, dan regelen we dat voor u.

Want PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.

zwembad zonder chloor

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://plunge%20pool

Plunge

ENJOY COMPACT

http://infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background