Luxe zwembad zonder chemicaliën

Bent u op zoek naar een luxe zwembad voor in de tuin? Ga voor een zwembad van PurePools. Met een zwembad van PurePools kiest u voor natuurlijk genieten zonder chemicaliën, luxe en duurzaamheid. Het creëert een oase van rust waar u helemaal kunt ontspannen.

Door de verschillende concepten kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat denkt u bijvoorbeeld van de heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of een interne spa? Natuurlijk zwemmen was nog nooit zo luxe!

✓Luxe ✓Chloorvrij ✓Eco ✓Prefab zwembaden

Natuurlijk zwembad PurePools

Zwemmen in luxe

Een zwembad van PurePools is natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. We willen graag een zwembad realiseren dat aansluit bij uw wensen, daarom hebben we vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

Overflow: de Overflow is volledig naadloos. Zo ontstaat er een perfect op elkaar afgestemd geheel.
Infinity: de Infinity is onze endless beauty. Dit zwembad lijkt namelijk eindeloos door te lopen. Het geeft een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
Plunge: heeft u een compacte tuin? Ook dan is een zwembad mogelijk! Een Plunge zwembad is namelijk uitermate geschikt voor een compacte tuin.
Custom: zijn bovenstaande concepten niet helemaal naar wens? Met dit concept kunnen al uw wensen werkelijkheid worden met maatwerkoplossingen. The sky is the limit!

Bij alle zwembaden is het mogelijk om een onderhoudsabonnement te nemen. Zo wordt u totaal ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van uw PurePools zwembad.

‘Een zwembad van PurePools is natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Natuurlijke luxe

Het hart van elk PurePools natuurzwembad wordt gevormd door het gepatenteerde en beproefde filtersysteem. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig. Daarnaast is het systeem zeer duurzaam. Door de slimme technologie is het systeem van PurePools bijzonder energiezuinig en makkelijk in gebruik. Onderhoud wordt tot een minimum beperkt, want u wilt uiteraard liever in het puur natuurlijke zwemwater genieten. En wilt u complete ontzorging, dan regelen we dat voor u.

Want PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.

Ervaar Purepools!

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Maak een afspraak en neem een duik in de luxe en ontspannen wereld van PurePools. Een beleving die u niet snel zult vergeten.

Een luxe zwembad bij u in de tuin

Ziet u zichzelf al zwemmen in een luxe PurePools zwembad bij u in de tuin? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn. Of download alvast onze brochure!

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Andere vragen? Neem contact met ons op!

Bel of mail Dick, hij helpt u graag verder met projectadvies op maat, een bezoek aan een PurePools om het unieke concept te ervaren of een vrijblijvende offerte.

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.