PurePools: het meest luxe zwembad

Bent u op zoek naar een luxe zwembad voor in de tuin? Ga voor een zwembad van PurePools. Met een zwembad van PurePools kiest u voor natuurlijk genieten, luxe en duurzaamheid. Het creëert een oase van rust waar u helemaal kunt ontspannen.

Door de verschillende concepten kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat denkt u bijvoorbeeld van de heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of een interne spa? Natuurlijk zwemmen was nog nooit zo luxe!

Natuurlijk zwembad PurePools

Zwemmen in luxe

Een zwembad van PurePools is natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. We willen graag een zwembad realiseren dat aansluit bij uw wensen, daarom hebben we vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

Overflow: de Overflow is volledig naadloos. Zo ontstaat er een perfect op elkaar afgestemd geheel.
Infinity: de Infinity is onze endless beauty. Dit zwembad lijkt namelijk eindeloos door te lopen. Het geeft een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
Plunge: heeft u een compacte tuin? Ook dan is een zwembad mogelijk! Een Plunge zwembad is namelijk uitermate geschikt voor een compacte tuin.
Custom: zijn bovenstaande concepten niet helemaal naar wens? Met dit concept kunnen al uw wensen werkelijkheid worden met maatwerkoplossingen. The sky is the limit!

Bij alle zwembaden is het mogelijk om een onderhoudsabonnement te nemen. Zo wordt u totaal ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van uw PurePools zwembad.

‘Een zwembad van PurePools is natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Kom langs voor een proefduik!

Een PurePools zwembad is iets wat u echt moet ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Maak een afspraak en neem een duik in de luxe en ontspannen wereld van PurePools. Een beleving die u niet snel zult vergeten.

Een luxe zwembad bij u in de tuin

Ziet u zichzelf al zwemmen in een luxe PurePools zwembad bij u in de tuin? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn. Of download alvast onze brochure!

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken