PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Monoblock zwembad afmetingen

Benieuwd naar de afmetingen van een Monoblock zwembad? Lees dan verder! De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met een monoblock zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Afmetingen Monoblock zwembad

De Monoblock zwembaden worden op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen worden de afmetingen bepaald. De afmetingen per zwembad verschillen dus! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools monoblock zwembad afmetingen kunt u vinden als u doorklikt. Het zwembad word uitsluitend geplaatst met een natuurlijke zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wanden vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

Afmetingen van een monoblock zwembad
Monoblock zwembad afmetingen