PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Monoblock zwembad afmetingen

Benieuwd naar de afmetingen van een Monoblock zwembad? Lees dan verder! De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Niet met een monoblock zwembad van PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Afmetingen monoblock zwembad

De monoblock zwembaden worden op maat gemaakt. Het is een prefab zwembad bestaande uit één stuk dat in zijn geheel wordt geplaatst. Afhankelijk van uw wensen worden de afmetingen bepaald. De afmetingen per zwembad verschillen dus! 

Onze zwembadconcepten

Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: 

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed te combineren zijn met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

monoblock zwembad afmetingen
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools monoblock zwembaden worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wanden vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Interesse in een monoblock zwembad?

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

Heeft u interesse in een monoblock zwembad? Of wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Afmetingen van een monoblock zwembad
Monoblock zwembad afmetingen