PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Monoblock zwembad met roldeck

Bent u op zoek naar een monoblock zwembad met roldeck? Daar helpen we u graag bij! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools monoblock zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. 

De mogelijkheden van een monoblock zwembad

Er zijn veel mogelijkheden om uw zwembad compleet naar uw wens te maken. Zo kunt u kiezen voor een ingebouwd rolluik. Een ingebouwd rolluik (een roldeck) zorgt ervoor dat u zonder moeite uw zwembad afsluit. Zonder dat dit rolluik zichtbaar is wanneer uw zwembad open is. Daarnaast kunt u uw monoblock zwembad met roldeck afmaken met bijvoorbeeld massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen was nog nooit zo luxe!

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools monopblock zwembad met roldeck word uitsluitend geplaatst met een natuurlijke zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wanden vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

monoblock zwembad met roldeck
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Monoblock zwembaden: onze vier concepten

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Monopblock zwembad met roldeck
Monopblock zwembad met roldeck