PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Monoblock zwembaden zonder chloor

Bent u op zoek naar een monoblock zwembad zonder chloor? Wij helpen u graag! Kiest u voor een monoblock zwembad van PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

De mogelijkheden van een monoblock zwembad

Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw monoblock zwembad bijvoorbeeld af met heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten.

Voordelen van zwembaden zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een zwembad zonder chloor, we noemen er graag een aantal:

  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk.
  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn.

Wilt u een zwembad zonder chloor eerst ervaren? Kom bij ons in Opheusden een proefduik nemen!

prefab zwembad
‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools monoblock zwembaden zonder chloor worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig om het zwemwater kraakhelder en zuiver te houden.

De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Interesse in een monoblock zwembad zonder chloor?

Wilt u ook een zwembad zonder chloor in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom. Heeft u vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Brochure downloaden

Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.

Andere vragen? Neem contact met ons op!

Bel of mail Dick, hij helpt u graag verder met projectadvies op maat, een bezoek aan een PurePools om het unieke concept te ervaren of een vrijblijvende offerte.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Monoblock zwembad zonder chloor
Voorbeeld van filtering bij monoblock zwembad zonder chloor