WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Monoblock zwembaden zonder chloor

Bent u op zoek naar een monoblock zwembad zonder chloor? Wij helpen u graag! Kiest u voor een monoblock zwembad van PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

De mogelijkheden van een monoblock zwembad

Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw monoblock zwembad bijvoorbeeld af met heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten.

MAAK EEN AFSPRAAK
Demobad Opheusden

Voordelen van monoblock zwembaden zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een zwembad zonder chloor, we noemen er graag een aantal:

  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk.
  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn.

Natuurlijk zuiveringssysteem

PurePools monoblock zwembaden zonder chloor worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. Door de uitgekiende techniek zijn er geen additieven zoals chloor, zouten of andere chemicaliën nodig om het zwemwater kraakhelder en zuiver te houden.

De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

luxe zwembad

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background