WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Puur genieten in een natuurlijk zwembad

Bent u op zoek naar een natuurlijk zwembad? Wij helpen u graag! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw natuurlijk zwembad af met heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen was nog nooit zo luxe!

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Natuurlijk zwemmen

Echt genieten doet u in een natuurlijk zwembad van PurePools! Wat is er fijner dan zwemmen in een zwembad zonder chloor? Dat is een van de vele voordelen van een PurePools zwembad: er zijn geen chemische middelen in het zwembad nodig om het zwemwater schoon te houden. Zo heeft u geen last meer van eczeem, een geïrriteerde huid of geïrriteerde ogen. Bang voor vies water? Dat zal niet gebeuren! De zwembaden hebben namelijk een natuurlijk zuiveringssysteem waardoor het water goed schoont blijft.

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u een van onze demobaden bezoeken. Neem contact met ons op, kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools.

MAAK EEN AFSPRAAK
luxe zwembad

Interesse in een natuurlijk zwembad?

Heeft u interesse in een natuurlijk zwembad? Of wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

‘Echt genieten doet u in een natuurlijk zwembad van PurePools!’

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background