Puur genieten in een natuurlijk zwembad

Bent u op zoek naar een natuurlijk zwembad? Wij helpen u graag! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw natuurlijk zwembad af met heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen was nog nooit zo luxe!

Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

Natuurlijk zwembad PurePools

Natuurlijk zwemmen

Echt genieten doet u in een natuurlijk zwembad van PurePools! Wat is er fijner dan zwemmen in een zwembad zonder chloor? Dat is een van de vele voordelen van een PurePools zwembad: er zijn geen chemische middelen in het zwembad nodig om het zwemwater schoon te houden. Zo heeft u geen last meer van eczeem, een geïrriteerde huid of geïrriteerde ogen. Bang voor vies water? Dat zal niet gebeuren! De zwembaden hebben namelijk een natuurlijk zuiveringssysteem waardoor het water goed schoont blijft.

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

‘Echt genieten doet u in een natuurlijk zwembad van PurePools!’

Interesse in een natuurlijk zwembad?

Heeft u interesse in een natuurlijk zwembad? Of wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken