WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Natuurzwembad van PurePools

Ontdek de serene schoonheid van een natuurzwembad in uw eigen tuin met PurePools. Onze natuurzwembaden, met hun strakke vormgeving en natuurlijk gefilterd water, zijn meer dan alleen een zwembad – ze zijn een droom die werkelijkheid wordt. Bij PurePools bieden we een uitgebreide keuze aan afmetingen, kleuren en accessoires, zodat u uw eigen op maat gemaakte natuurzwembad kunt realiseren. Centraal in onze filosofie staat een ‘pure omgang met de natuur’. De natuur is niet alleen onze inspiratiebron, maar ook de basis van onze werkwijze, wat resulteert in een respectvolle en behoedzame benadering van onze leefomgeving.

Natuurzwembad

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Natuurzwembad aanleggen

Elk natuurzwembad van PurePools is uitgerust met een geavanceerd natuurlijk zuiveringssysteem. Zwemmen in een natuurzwembad van PurePools betekent genieten van water zonder chloor, vrij van chemische middelen. Dit biedt niet alleen een gezondere zwemervaring zonder huidirritaties of geïrriteerde ogen, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Ons natuurlijke zuiveringssysteem zorgt ervoor dat het water helder en schoon blijft, zonder de noodzaak voor chemische reinigingsmiddelen.

MAAK EEN AFSPRAAK
zwembad tuin

Ervaar het PurePools natuurzwembad zelf

Wij nodigen u uit om het unieke gevoel van een PurePools natuurzwembad zelf te ervaren. Bezoek een van onze demobaden voor een proefduik en ontdek de pure, natuurlijke zwemervaring die wij bieden. Download onze brochure voor meer inspiratie en informatie, of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een natuurzwembad van PurePools is niet alleen een toevoeging aan uw tuin, het is een verrijking van uw levenskwaliteit.

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://plunge%20pool

Plunge

ENJOY COMPACT

http://infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background