PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Prefab zwembad klein, een oase van natuurlijke rust

Bent u op zoek naar een klein prefab zwembad voor in uw tuin? Wij helpen u graag verder! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd.

Plunge 

Ons kleine prefab zwembad is de Plunge. Het hebben van een kleine tuin betekent namelijk niet dat u niet van een zwembad kunt genieten. Het vergt maatwerk en een custom ontwerp. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen.

Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw kleine prefab zwembad af met heerlijke opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. 

prefab zwembad klein
‘Echt genieten doet u in een klein prefab zwembad van PurePools!’

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools klein prefab zwembad wordt uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Interesse in een klein prefab zwembad?

Heeft u interesse in een klein prefab zwembad? Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik een de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie. Neem ook gerust vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Prefab zwembad klein
Prefab zwembad klein