PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Duurzaam prefab zwembad

Een duurzaam prefab zwembad van Purepools heeft mooie strakke vormen en is gevuld met natuurlijk gefilterd water zonder chloor. Een droom? Niet met een prefab zwembad van PurePools! U heeft een brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires. Dit geeft u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen.

Zwembad aanleggen: de mogelijkheden

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: OverflowInfinityPlunge en Custom.

  • Overflow: De zwembaden in onze Overflow-serie zijn in harmonie met de omgeving. Het waterniveau is op gelijke hoogte als de zwembadrand. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en neem een duik in de wereld van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

prefab zwembad prijzen
‘Echt genieten doet u in een prefab zwembad van PurePools!’

Natuurlijk zuiveringssysteem

Bij PurePools staat een pure omgang met de natuur centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier. Een prefab zwembad wordt uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie heeft namelijk meerdere voordelen. Deze combinatie minimaliseert het stroomverbruik en optimaliseert de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment het schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Prefab zwembad prijzen

De prijzen van een prefab zwembad verschillen heel erg. Afhankelijk van uw wensen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Benieuwd naar de prijzen? Of heeft u andere vragen? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Prefab zwembad prijs
Wat kost een prefab zwembad?