PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Privé buitenzwembad van PurePools: luxe, comfort en natuurlijke rust

Droomt u van een eigen privé buitenzwembad? PurePools maakt deze droom werkelijkheid. Kiezen voor een PurePools privé buitenzwembad betekent kiezen voor gemak, duurzaamheid en ongeëvenaarde luxe. Onze buitenzwembaden bieden een vredige toevluchtsoord waar u in alle rust en privacy kunt genieten. Met onze uitgebreide opties kunt u uw zwembad volledig naar wens aanpassen.

privé buitenzwembad

Maak uw privé buitenzwembad uniek

Verrijk uw privé buitenzwembad met exclusieve opties zoals massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een geïntegreerde spa. Voeg onze duurzame LED-verlichting toe voor een sfeervolle zwemervaring, zowel overdag als ’s nachts. En voor totale ontzorging bieden wij ook onderhoudsabonnementen aan, zodat u zich volledig kunt focussen op ontspanning.

Onze zwembadconcepten: afgestemd op uw wensen

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: OverflowInfinityPlunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Ervaar de PurePools Kwaliteit Zelf

Bezoek ons in Opheusden voor een proefduik en ervaar de luxe van een PurePools privé buitenzwembad. Download onze brochure voor meer inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk zuiveringssysteem voor uw privé buitenzwembad

Elk privé buitenzwembad van PurePools is uitgerust met een geavanceerd natuurlijk zuiveringssysteem. Deze combinatie van beproefde componenten en superieure isolatie zorgt voor een minimale energiebehoefte en een optimale waterzuivering. Geniet van het schoonste en meest natuurlijke zwemwater, onderhouden door een zelfstandig functionerende zwembadrobot. Onze klanten waarderen de natuurlijke en gezonde zwemervaring die onze privé buitenzwembaden bieden.

‘PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm.’

Interesse in een privé zwembad?

Heeft u interesse in een privé buitenzwembad? Of wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

privé buitenzwembad
privé buitenzwembad