PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

PurePools zwembad aanleg

Bent u op zoek naar een zwembadleverancier die de zwembad aanleg voor u uit handen neemt? Zoek niet verder! Bij PurePools staat een pure omgang met de natuur centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier. Een PurePools zwembad heeft mooie strakke vormen en is gevuld met natuurlijk gefilterd water. Een droom? Niet met een zwembad van PurePools! U heeft een brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires. Dit geeft u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen.

Zwembad aanleg: de mogelijkheden

PurePools staat voor natuurlijk genieten in de meest luxe vorm. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: OverflowInfinityPlunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed te combineren zijn met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

zwembad aanleg

Natuurlijk zuiveringssysteem zonder chemicaliën 

Een PurePools zwembad zonder chloor wordt uitsluitend geplaatst met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater zonder chloor tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

‘100% natuurlijke wellness in eigen tuin’

Voordelen van een zwembad zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een chloorvrij zwembad in de tuin, we noemen er graag een aantal:

  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn.
  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk.

 

Wilt u een natuurlijk zwembad laten aanleggen?

Een PurePools zwembad moet u ervaren. Daarom kunt u bij ons in Opheusden een proefduik nemen. Kom langs en ontdek de unieke ervaring van zwemmen in natuurlijk en chloorvrij water van PurePools! Of download onze brochure voor meer inspiratie en informatie.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Kosten zwembad aanleggen
Wat kost het aanleggen van een zwembad?