PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Zwembad zonder chloor in de tuin: oase van natuurlijke rust

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. De PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Een zwembad zonder chloor in de tuin kan met PurePools. De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools zwembad zonder chloor in de tuin kan uitsluitend met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wanden en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Voordelen van een zwembad zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een zwembad zonder chloor, we noemen er graag een aantal:

  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn. 
  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk. 

Wilt u ook een zwembad zonder chloor in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: Seamless, Infinity, Plunge en Custom. Heeft u vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Seamless

seamlessly integrated.

Infinity

endless beauty.

Plunge

enjoy compact.

Custom

as you wish.

Zwembad zonder chloor in tuin
Filtering van zwembad zonder chloor in tuin