PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Zwembad zonder chloor in de tuin

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Onze PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Een chloorvrij zwembad wordt werkelijkheid met PurePools! De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Een pure omgang met de natuur staat hierbij centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Chloorvrij zwembad met natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools zwembad zonder chloor wordt gerealiseerd door middel van een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater zonder chloor tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

zwembad zonder chloor in de tuin
‘Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk zwemwater is dat voorgoed verleden tijd!’

Voordelen van een zwembad zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een chloorvrij zwembad in de tuin, we noemen er graag een aantal:

  • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
  • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn. 
  • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk. 

Wilt u ook een zwembad zonder chloor in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Zwembad zonder chloor in tuin
Filtering van zwembad zonder chloor in tuin