PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

zwembad zonder chloor en andere chemicaliën

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. Onze PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water van het PurePools concept. Een droom? Een chloorvrij zwembad wordt werkelijkheid met PurePools! De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Een pure omgang met de natuur staat hierbij centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Chloorvrij zwembad met natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools zwembad zonder chloor wordt gerealiseerd door middel van een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik. Daarnaast optimaliseert deze combinatie de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater zonder chloor tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

zwembad zonder chloor in de tuin
‘Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk zwemwater is dat voorgoed verleden tijd!’

Voordelen van een zwembad zonder chloor

Er zitten veel voordelen aan een chloorvrij zwembad in de tuin, we noemen er graag een aantal:

 • Chloorwater veroorzaakt irritaties aan de huid en ogen. Met natuurlijk water is dat voorgoed verleden tijd!
 • Chloor is zoals velen weten chemisch. Wil je liever zwemmen in een zwembad waar geen chemische middelen aan te pas komen? Onze zwembaden hebben een natuurlijk zuiveringssysteem waarbij geen chemische middelen nodig zijn. 
 • Heeft u last van eczeem? Chloorwater kan dit verergeren, natuurlijk water niet! Hetzelfde geldt voor andere huidklachten zoals jeuk. 

Wilt u ook een zwembad zonder chloor in uw tuin? Ontdek onze vier zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een prijs aan.

Indicatieprijs aanvragen

PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS
Wat zijn chloorvrije alternatieven voor een zwembad?

Chloorvrije alternatieven zoals zoutelektrolyse, UV-lichtfiltratie, ozonbehandeling en ionisatietechnieken bieden een veilige en milieuvriendelijke manier om uw zwembad schoon te houden. Deze methoden verminderen huid- en oogirritatie en bieden een meer natuurlijke zwemervaring. Ze zijn effectief tegen bacteriën en algen zonder de nadelen van traditioneel chloor. Voor wie het allerbeste wenst op het gebied van chloorvrije zwemsystemen, zijn de zwembaden van Purepools de ideale keuze.

Hoeveel onderhoud vereist een chloorvrij zwembad?

Dit vereist een PurePools chloorvrij zwembad aan onderhoud:

Voorjaarsbeurt, zomerbeurt en najaarsbeurt middels een abonnement door PurePools dealer:

 • Controle en onderhoud technische onderdelen
 • Controle en onderhoud filtercomponenten

Periodiek onderhoud door eigenaar en/of PurePools dealer:

  • Legen en schoonhouden robot
  • Inzetten, legen en schoonhouden skimmer
  • Schoonhouden wanden op waterlijn
  Zijn chloorvrije zwembaden veilig voor kinderen en gevoelige huid?

  Chloorvrije zwembaden bieden een veiliger alternatief voor kinderen en mensen met een gevoelige huid, omdat ze niet de irriterende bijproducten van chloor bevatten, zoals chloramines, die huid en ogen kunnen aantasten. Door gebruik te maken van een alternatief zuiveringssysteem, blijft het water zacht en vriendelijk voor de huid, zonder in te leveren op hygiëne en veiligheid. Deze technieken zorgen voor een effectieve eliminatie van bacteriën en virussen, terwijl ze de vorming van schadelijke chemicaliën voorkomen. De zwembaden van Purepools zijn ontworpen met geavanceerde filtratie- en zuiveringssystemen, die zorgen voor een gezond zwemklimaat, ideaal voor kinderen en personen met een gevoelige huid.

  VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

  Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

  Custom

  as you wish.

  Plunge

  enjoy compact.

  Infinity

  endless beauty.

  Overflow

  go with the flow.

  Brochure downloaden

  Wilt u nog verder in de wereld van PurePools duiken? Download dan onderstaand onze brochure met alle informatie.