WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Zwembad installatie door PurePools

Wilt u uw complete zwembad installatie overlaten aan professionals? De installateurs van PurePools staan voor u klaar! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is namelijk een oase van rust waar u puur kunt genieten. Door de vele optieskunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw zwembad bijvoorbeeld af met massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden naast de installatie van uw zwembad ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen was nog nooit zo luxe!

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Uw droomzwembad compleet geïnstalleerd

De brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires geven u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Een pure omgang met de natuur staat hierbij centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten:

  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!
  • Plunge: perfect voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad die eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed combineren met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
MAAK EEN AFSPRAAK
zwembad tuin

Natuurlijk zuiveringssysteem

Een PurePools zwembad installatie wordt uitsluitend gedaan met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie heeft namelijk meerdere voordelen. Deze combinatie minimaliseert het stroomverbruik en optimaliseert de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment het schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://plunge%20pool

Plunge

ENJOY COMPACT

http://infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Neem contact met ons op

Vragen? Ons PurePools team helpt u graag!

Wij zijn er om uw behoeften te begrijpen en u te begeleiden bij het selecteren van het perfecte zwembad. Om er zeker van te zijn dat er een adviseur voor u beschikbaar is, is bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Contact Form Small
purepools wave background