WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Zwembad laten aanleggen door PurePools

Zoekt u een specialist om uw zwembad te laten aanleggen? Bij PurePools combineren we respect voor de natuur met het realiseren van uw droomzwembad. Onze zwembaden staan bekend om hun strakke vormgeving en natuurlijk gefilterd water. Kies uit een breed scala aan afmetingen, kleuren en accessoires om uw ideale zwembad samen te stellen.

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

NATUURLIJKE LUXE

Over ons

Bij PurePools wordt elk zwembad uitgerust met ons gepatenteerde filtersysteem. Dankzij deze doordachte technologie zijn additieven zoals chloor, zout en andere chemicaliën overbodig. Bovendien is het systeem uiterst duurzaam.

MAAK EEN AFSRPAAK
PurePools specialist Han
Purepools wave icon

Luxe zwembad laten aanleggen: ontdek de mogelijkheden

PurePools belichaamt natuurlijk genieten in zijn meest luxueuze vorm. Ontdek onze vier verfijnde zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow pool: de zwembaden uit onze Overflow-serie zijn volledig naadloos, met meerdere maten die perfect samenwerken met ons geavanceerde filtersysteem voor een luxueuze en harmonieuze uitstraling.
  • Infinity pool: creëer een illusie van oneindigheid met onze Infinity zwembaden, die een modern en strak design bieden met een luxueuze uitstraling.
  • Plunge pool: ideaal voor compacte tuinen, onze Plunge zwembaden bieden groots zwemplezier in een kleiner formaat, met op maat gemaakte ontwerpen die aan uw behoeften voldoen.
  • Custom zwembad: Voor die unieke wensen buiten onze standaardontwerpen om, bieden wij op maat gemaakte oplossingen waarbij uw visie centraal staat.
MAAK EEN AFSPRAAK
Demobad Opheusden

BROCHURE AANVRAGEN

Duik dieper in de wereld van purepools

Droom weg bij uw eigen PurePool en download onze brochure.
Download form
checkbox

Natuurlijk zuiveringssysteem zonder chemicaliën 

Elk zwembad dat u door PurePools laat aanleggen, vrij van chloor, wordt uitgerust met een natuurlijk zuiveringssysteem. Deze innovatieve combinatie van natuurlijke filtercomponenten en superieure isolatie vermindert niet alleen het energieverbruik, maar garandeert ook de allerzuiverste zwemervaring. Met een zelfstandig werkende zwembadrobot heeft u altijd toegang tot het schoonste en meest natuurlijke zwemwater. Voeg u bij de vele tevreden klanten die gekozen hebben voor het laten aanleggen van een zwembad door PurePools en ervaar zelf de unieke voordelen van ons gezonde zwemwater.

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

Ervaar onze unieke zwembaden

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background