WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Zwembad met verlichting

Ontdek de magie van zwemmen onder de sterren met een PurePools zwembad, verlicht met de nieuwste LED-technologie. Waarom genoegen nemen met minder als uw zwembad zowel overdag als ’s nachts een blikvanger kan zijn?

zwembad met verlichting

Waar wij voor staan

Gezond zwemwater

100% natuurlijk gezuiverd, chloorvrij zwemwater. Geen irritaties, maar puur genieten van kristalhelder water.

Energiebesparend

Een PurePool biedt duurzaamheid en energiebesparing zonder de noodzaak voor dure chemicaliën.

100% chemicaliën vrij

Het unieke filtersysteem maakt een PurePool chloorvrij met zacht, kraakhelder water zonder chemicaliën.

Weinig onderhoud

Onze zwembaden hebben maar weinig onderhoud nodig. Meer tijd om te genieten dus!

purepools wave background

Verlichting Zwembad

Bij PurePools begrijpen we dat de juiste verlichting niet alleen functioneel is, maar ook sfeer en schoonheid aan uw zwembad toevoegt. Daarom bieden we uitsluitend LED-verlichting voor ons assortiment zwembaden. LED-verlichting staat bekend om zijn lange levensduur, energie-efficiëntie, en heldere, levendige kleuren. Of u nu kiest voor onze standaard verlichting met één kleur of de RGB-verlichting voor een dynamisch kleurenpalet, u bent verzekerd van een adembenemende zwemervaring.

MAAK EEN AFSPRAAK
Zwembad met verlichting

Zwemverlichting

Maar we gaan nog een stap verder. Onze innovatieve zwemverlichting kan naadloos worden geïntegreerd met uw zwemmachine. Dit betekent dat u de sfeer en intensiteit van uw zwembadverlichting kunt aanpassen aan uw zwemritme of activiteit. Trainen voor een wedstrijd of ontspannen na een lange dag? De verlichting van uw PurePools zwembad past zich aan uw behoeften aan.

Een PurePools zwembad is niet zomaar een zwembad. Het is een samensmelting van design, technologie en natuur. Onze zwembaden zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water, zuiver en zacht voor uw huid en ogen. Dankzij ons volledig natuurlijke en biologische zuiveringssysteem geniet u van het helderste en meest natuurlijke zwemwater, zonder dat dit ten koste gaat van uw zwemplezier.

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

http://custom%20purepools

Custom

AS YOU WISH

http://Plunge%20Pool%20zonder%20chloor

Plunge

ENJOY COMPACT

http://luxe%20infinity%20zwembad

Infinity

ENDLESS BEAUTY

http://overloop%20zwembad%20purepools

Overflow

GO WITH THE FLOW

purepools wave background purepools wave background

WHERE EVERYONE WANTS TO BE

Ervaar onze unieke zwembaden

Een PurePools zwembad moet u zelf ervaren. Alleen dan voelt u wat 100% natuurlijk zwemwater precies betekent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons demozwembad in Opheusden. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Contact Form Small
purepools wave background