PUUR GENIETEN IN DE NATUURZWEMBADEN VAN PUREPOOLS

Technische installatie van PurePools

Bent u op zoek naar een installateur voor uw zwembad? Wij helpen u graag! Kiest u voor PurePools, dan kiest u voor gemak, duurzaamheid en luxe. Een PurePools zwembad is een oase van rust waar u puur kunt genieten. Door de vele opties kunnen al uw wensen worden gerealiseerd. Om u alvast een beeld te geven noemen we graag een aantal mogelijkheden. Maak uw zwembad bijvoorbeeld af met massagestralen, bubbelplaten, massagejets of zelfs een interne spa. Daarnaast kunt u onze duurzame LED-verlichting toevoegen, zodat u dag en nacht van uw zwembad kunt genieten. Wilt u totaal ontzorgd worden? Wij bieden ook onderhoudsabonnementen aan. Tot rust komen was nog nooit zo luxe!

Bij PurePools staat een ‘pure omgang met de natuur’ centraal. Sterker nog, de natuur is de basis waarmee wij werken. Een behoedzame en respectvolle omgang met onze leefomgeving als fundament voor uw zwemplezier.

Natuurlijk zuiveringssysteem

De PurePools zwembad installateur werkt uitsluitend met een natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wand en vloerisolatie heeft namelijk meerdere voordelen. Deze combinatie minimaliseert het stroomverbruik en optimaliseert de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment het schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Wilt u meer weten over de technische installatie van een zwembad? Neem gerust contact met ons op.

Zwembad technische installatie
‘Door de technische installatie van het zwembad blijft het water schoon, warm en natuurlijk.’

PurePools warmtepompen

Het unieke filtersysteem van de pomp van uw nieuwe PurePools zwembad hoeft in de winter niet geleegd te worden. Dus waarom zou u in de winter geen verfrissende duik nemen? Met de door ons geïnstalleerde warmtepompen houdt niets u meer tegen. Het water behoudt jaarrond een aangename temperatuur. En in combinatie met zonnepanelen ontstaat een duurzame oplossing.

Onze warmtepompen zijn uit te breiden met WiFi-functionaliteit. Daarmee kunt u op uw smartphone de temperatuur van uw PurePools zwembad regelen. Waar u zich ook bevindt. Zo is uw PurePools zwembad altijd klaar voor gebruik, op het moment dat u dat wenst.

De mogelijkheden van een PurePools zwembad

U heeft een brede keuze in afmetingen, kleuren en accessoires. Dit geeft u de mogelijkheid om een custom made droomzwembad samen te stellen. Ontdek onze vier natuurlijke zwembadconcepten: Overflow, Infinity, Plunge en Custom.

  • Overflow: de zwembaden in onze Overflow-serie zijn volledig naadloos. U heeft de keuze uit vier maten die goed te combineren zijn met ons filtersysteem. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd geheel.
  • Infinity: met onze infinity zwembaden creëert u een zwembad dat eindeloos lijkt door te lopen. Het resultaat is een strak geheel met een moderne en luxe uitstraling.
  • Plunge: een zwembad dat perfect is voor compacte tuinen. Een compacte tuin betekent namelijk niet dat u geen zwembad zou kunnen plaatsen. Het vergt alleen maatwerk en een custom ontwerp.
  • Custom: in sommige gevallen sluiten onze concepten niet aan op uw ambities. Daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wat u ook wilt, the sky is the limit!

Interesse in een PurePools zwembad?

Wilt u graag een zwembad in de tuin? Wij ontzorgen u graag en doen de technische installatie van uw zwembad. Wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Voorbeeld van natuurzwembad
Natuurzwembad maken
VOOR IEDERE ZWEMWENS EEN PUREPOOLS

Ontdek de vier PurePools zwembadconcepten

Custom

as you wish.

Plunge

enjoy compact.

Infinity

endless beauty.

Overflow

go with the flow.

Hybride zwembad
Zwembad met natuurlijk zwemwater